Osnovne informacije

AZ Crobus d.o.o. je osnovano 2006. godine. Društvo je dio koncerna AutoZubak d.o.o. Glavna djelatnost društva je razvoj, projektiranje i proizvodnja autobusa.

 • Djelatnost

  Tvrtka AZ CROBUS vodeći je proizvođač autobusa, nadogradnji za kamione, laka dostavna vozila i specijalna vozila na hrvatskom tržištu. Naši su proizvodi prepoznatljivi po kvaliteti, modernim konstrukcijskim rješenjima i dugim vijekom eksploatacije.

  U sklopu standardnih proizvoda nalaze se: autobusi, autobusi specijalnih namjena (VIP autobusi, pokretni uredi…), minibusevi, šlep-vozila – platforme, tovarni sanduci, kiperi i razna specijalna vozila prema zahtjevima kupca.

 • Razvojni put

  Tvrtku AZ Crobus osnovala je 2007. godine Zubak Grupa. Njezin tim stručnjaka tada počinje stvarati idejno i razvojno rješenje čiji je rezultat međugradski autobus visoke klase proizveden prema zamisli hrvatske inženjerske inteligencije s potpisom hrvatskih dizajnera.

  Autobus posjeduje Tipski certifikat o ispravnosti vozila (VEHICLE TYPE APROVAL) za model ZORA 121 i ZORA 122.

  U 2011. godini tvrtke AZ CROBUS prvi put se predstavila s autobusom CROBUS ZORA na sajmu Transport Show u Zagrebu u travnju 2011., a u listopadu iste godine i na svjetskom sajmu autobusa Busworld u gradu Kortrijku, u Belgiji.

  Od samog osnutka do danas tvrtka neprestano ulaže u razvoj novih proizvoda i ljudske resurse, oslanjajući se na modernu tehnologiju i znanje svojih zaposlenika kako bi se kvaliteta proizvoda i usluga stalno poboljšavala i bila na svjetskoj razini.

 • Osnovne informacije

  Puni naziv tvrtke:

  AZ Crobus d.o.o., za razvoj, projektiranje, proizvodnju, popravak i održavanje motornih vozila. OIB: 89805738485. Matični broj subjekta: 080612119. Matični broj objekta: 2234254. Društvo je upisano u Trgovačkom sudu u Zagrebu. Temeljni kapital društva 18.000.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Uprava društva: Pavo Zubak, predsjednik. Banka: Privredna banka Zagreb. Broj žiro računa: 2340009-1110280195

  Sjedište društva:
  AZ Crobus d.o.o.
  Ljudevita Posavskog 7a
  10360 Sesvete

  Lokacija tvornice:
  AZ Crobus d.o.o.
  Dumovečka 25
  10361 Sesvetski Kraljevec

Povezani sadržaj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »