Strategija razvoja

Tvrtka planira na domaćem tržištu očuvati lidersku poziciju i povećati plasman svojih proizvoda na tržište Europske unije. Naši su stalni ciljevi razvoj novih proizvoda, brz odaziv na zahtjeve kupaca, najviša kvaliteta proizvoda, stalno dostupna servisna potpora i konkurentna cijena.

Na domaćem tržištu kupci su iskazali povjerenje i prepoznali kvalitetu marke autobusa CROBUS ZORA, što dokazuje i udio prodanih autobusa u posljednje dvije godine.

Osim za tržišta Republike Hrvatske i Europske unije, tvrtka AZ CROBUS potpisala je desetogodišnji ugovor o isporuci autobusa za tržište Bliskog istoka (Republiku Irak). Za prvih pet godina ugovorena je isporuka 2000 autobusa.

Riječ je o proizvodnji i isporuci međugradskog i turističkog autobusa što je tek početak suradnje. Posebno se radi na razvoju MINIBUSA i razvoju gradskog autobusa, a iračkom tržištu bit će ponuđen i autobus za prijevoz osoba s invalidnošću koji je AZ CROBUS već razvio za europsko tržište.

S obzirom na to da je riječ o većoj količini autobusa i ograničenim proizvodnim kapacitetima, tvrtka je sklopila desetogodišnji ugovor s poznatim proizvođačem autobusa iz Kine o proizvodnji autobusa prema licenciji AZ CROBUSA za tržišta Bliskog istoka

Povratak

Povezani sadržaj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »