Prva količina isporučenih autobusa CROBUS ZORA tvrtki AUTOHERC d.o.o. iz Metkovića

Dana 03.06.2014. godine tvrtka AZ CROBUS d.o.o. iz Sesveta isporučila je prva četiri od ugovorenih 10 autobusa tvrtki AUTOHERC d.o.o. iz Metkovića, članici GRUPE AUTOHERC iz Gruda.

Vozila u ime AUTOHERC d.o.o. je preuzeo vlasnik GRUPE AUTOHERC gospodin Miro Palac i direktor tvrtke AUTOHERC d.o.o. Metković gospodin Ivo Kraljević, a ključeve od četiri autobusa CROBUS ZORA predao im je direktor prodaje u AZ CROBUS d.o.o. gospodin Dragutin Šimek zajedno sa timom tvrtke AZ CROBUS.

Time AZ CROBUS d.o.o. pokazuje da, iako je strateška odrednica proizvodnja autobusa za izvoz, nije odustao od borbe za domaće tržište.

Radi se o modelu CROBUS ZORA sa 51 komfornih putničkih mjesta, profesionalnim audio/video sustavom i ostalim ugrađenim komponentama poznatih europskih proizvođača opreme te pogonskim agregatom Scania snage 360 KS na istoimenom Scania podvozju i ugrađenim automatiziranim Opticruise Scania mjenjačem.

Tvrtka AZ CROBUS ponosna je na to što je GRUPA AUTOHERC odabrala baš njihov proizvod u konkurenciji sa ostalim svjetskim proizvođačima. Vjeruju da će njihov proizvod zadovoljiti potrebe i ispuniti sva očekivanja novog vlasnika i po pitanju pouzdanosti na cesti, ekonomičnosti u potrošnji goriva ali i eleganciji i udobnosti, a samim time pružiti i ugodnu vožnju kako putnicima, tako i radnicima GRUPE AUTOHERC.

Tim AZ CROBUS-a ovim putem još jednom zahvaljuje na ukazanom povjerenju, te GRUPI AUTOHERC i njenim putnicima želi mnogo sigurnih i ugodnih kilometara na domaćim i međunarodnim prometnicama!

Povratak

Povezani sadržaj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »